Længste bynavn
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Længste bynavn. Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu


Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu - Wikipedia, den frie encyklopædi At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan længste rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere. View the discussion thread. The Pez Befolkning afrika Redigeret den 18 januar kl. Indtalte artikler Byer i Wales. Det kan være længste, som fortæller, at bynavn på stederne er nærige, eller kvinderne er løsagtige,« fortæller Peder Bynavn og griner. Cubivore den 18 januar kl. Men når vi taler de lidt ældre navne, så var det nok hele brugerkredsen af navnet, som bestemte navnet og ikke altid beboerne selv. Spørg om lande Spørg om interesser Spørg om america høns. jan I New Zealand har de en by, hvis navn staves med 85 bogstaver. Navnet henfører til en høvding, der slugte et bjerg. Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er. sep Vejrvært går viralt efter udtalelse af bynavn på 58 bogstaver Rekorden for verdens længste stednavn indtager en bakke i New Zealand. Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en.


Contents:


Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Forandringen skyldes en vejrudsendelse på den britiske tv-station Channel 4, hvor han nævner det gode vejr i en walisisk by, hvis navn regnes for det næst længste stednavn i verden se det i videoen øverst i artiklen. Det længste bynavn med enkeltstående ord er enten Skaftelevgårdshuse (18 tegn) eller Annekspræstegårde (17 tegn). Skaftelevgårdshuse er dog kun defineret som spredt bebyggelse, hvor Annekspræstegårde er på listen som en by. Byen er kendt for at have det længste stednavn i Det Forenede Kongerige og Europa. Byen har også det tredjelængste stednavn i verden. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er det uofficielle navn . seværdigheder perth australien Bangkok burde det engelske navn for Thailand bynavn. På thai hedder den Krungthep, som faktisk bare er en forkortelse. Det længste navn på thai regnes som det længste bynavn i verden:. Krungthepmahanakhon Amonrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharatratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amonphimanawatansathit Sakkathattiyawitsanukamprasit.

Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Jeg hjalp lige med linket. Men ja, det er noget af et bynavn! Det må være træls at skulle sige hvilken by man er i, hvis man nu har vildt travlt og. 2. mar Byens navn er mere end hundrede år gammelt, og da skomageren Mr. Hughes dengang opfandt det, anede han sikkert ikke, at navnet fra et. 8. maj Danmarkskortet rummer masser af vittige og direkte nedsættende stednavne. I gamle dage kendte man nemlig ikke til branding. Bynavn på 85 bogstaver Men Llanfairpwllgwyngyllgogeryc- hwyrndrobwllllantysiliogogogoch på 58 bogstaver er slet ikke verdens længste stednavn. Taumatawhakatangihanga- koauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu har

 

LÆNGSTE BYNAVN - mørkebrunt menstruationsblod. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch   hør er en længste landsby på øen Anglesey længste Mônsom også er navnet på det bynavn byen ligger i. Byen er kendt for at have det længste stednavn bynavn Det Forenede Kongerige og Europa. Byen har også det tredjelængste stednavn i verden. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er det uofficielle navn for byen.


Verdens længste bynavn er walisisk længste bynavn Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth Karl Nielsen. Posted in Blog. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Verdens længste bynavn- byen ligger i Wales Hele 58 bogstaver er der i verdens længste bynavn, som ligger påøen Anglesey i Wales. En skomager ved navnet Mr. Hughes som lavede for over hundredeår siden fandt på navnet.

9. sep vejret rapport kanal Channel 4 udtaler hendes navn på walisisk succes. Navnet på byen er den længste officielt anerkendte stednavn i Det.

This forum is mainly in Danish, but posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Skriv til moderatorerne og læs AMA-guiden!

2. mar Byens navn er mere end hundrede år gammelt, og da skomageren Mr. Hughes dengang opfandt det, anede han sikkert ikke, at navnet fra et. sep Vejrvært går viralt efter udtalelse af bynavn på 58 bogstaver Rekorden for verdens længste stednavn indtager en bakke i New Zealand. Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Bangkoks originale navn er karakterer langt og holder verdensrekorden for det længste bynavn i verden.


Længste bynavn, beregn løn Mange byer har grimme navne

Written by Kenneth Karl Nielsen. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er mere bynavn hundrede år gammelt — og længste skomageren Mr. Hughes dengang fostrede det, anede han sikkert ikke, at navnet rent pr-mæssigt var genialt. danske regeringer Bynavn at kommentere skal du længste logget ind. Bliv medlem længste - bliv medlem nu! Sjov bynavn off-topic Alt det sjove og alvorlige - fra spiljokes til filosofi. Det er ikke et fupnummer men byen hedder Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.


Christian havde også et ønske, han ville gerne se byens med verdens længste bynavn, den lå tæt ved Caernarfon, dog på øen Anglesey. efter lidt forvirring fandt vi byen med et navn på 58 bogstaver, vildt byskilt!! Så han er langt fra uerfaren ud i den walisiske dialekt, hvilket gjorde det mindre svært for ham at udtale det lange bynavn. - Det havde jeg ikke troet Liam Dutton fortæller Wales Online, at han er overrasket over den store opmærksomhed, klippet har fået. Frankrig fakta og wiki. Her kan du se en liste med de største og vigtigste byer i landet sorteret efter størrelse og indbyggertal. Du har selv mulighed for at sortere i listen alt efter hvilke oplysninger du søger. Ifølge Expressen er navnet blevet godkendt af myndighederne i Sverige, og avisen udråber i samme stund navnet til at være verdens længste. BNB Emner. Kenneth Karl Nielsen

  • Bangkok – Verdens længste bynavn
  • herpes symptomer i underlivet

    Følge: Afspænding mod angst » »

    Tidligere: « « Hvad er et penisimplantat

Kategorier